Welkom!


Toegankelijke pakketjes rust, alignment, heling, helderheid en verbinding met je essentie. Dat is wat ik heb met deze healing meditatiereeks met liefde heb samengesteld. Voor jou om in je eigen tijd te beluisteren, te downloaden, te relaxen en helen.


Aanleiding

Het geven van healing meditaties, activaties en visualisaties is al jaren onderdeel van mijn coaching, trainingen, workshops en retraites. Veel van mijn klanten vinden ze heel fijn en vragen weleens om opnames om nog eens te beluisteren. In al het aanbod dat gratis online te vinden is, vind ik dat een eer.

Toen vorig jaar een klant vroeg of ze mijn healings misschien los kon kopen, dacht ik "Ok. This is a nudge from Spirit." Ik ging wat verzamelen en beschikbaar stellen.

Now feels like the right time and I feel encouraged to share them with you!

"De meditaties van Paula zijn werkelijk heerlijk! Ik word meegenomen in een andere dimensie en kom ontspannen en met een lichtheid weer terug in het hier en nu. Echt een aanrader om daar een paar van op je telefoon te hebben. Lekker voor onderweg in de trein of gewoon voor thuis om de dag mee af te sluiten." ~ Mariken Stoutmeijer, trainingsacteur Hoofd Hart Lijf


"De healings zijn fantastisch en een essentieel onderdeel om te voelen ipv dat al een theoretisch verhaal is." ~ Raymond Bassant, business analist.


"Je hebt een fijne stem voor healings. Ik merk dat ik veel meer opmerkzaam ben op hoe ik mij voel en de automatische piloot wordt doorbroken." ~ Henriette Bakker, directie assistent.


"Heel prettig en eigenlijk altijd rustgevend. Ze hoeven niet perse live te zijn. Gewoon zelf op je eigen moment luisteren, werkt voor heel goed." ~ Inge Bobbink, coach

Wat zijn healing meditaties?


Healing meditaties zijn opnames (transmissies) waarin woorden, beelden, codes, intenties, instructies en reminders verwerkt zijn. Deze zijn tijdloos en brengen jou bewust en onbewust naar meer ontspanning en lichtheid.

Een healing meditatie beluisteren is een hele fijne, simpele en toegankelijke manier om in korte tijd jouw energieveld op te schonen, je te ontdoen van verkramping, je op te lijnen met jouw hogere zelven en je in een fijnere staat van zijn te brengen.

Deze staat van zijn is een herinnering aan wie jij werkelijk bent.

De opschoning helpt je om met kloppende helderheid jouw keuzes, acties, relaties en dromen vorm te geven. Zonder dat je hard hoeft te werken of echt iets te 'doen', word je door het luisteren van een healing meditatie als een magneet zachtjes opgetild en geklikt in een ge-upgrade versie van jezelf. De versie die áltijd wijzer en lichter is.

Het mooie is, je hoeft met je mind hier niets van te begrijpen, of überhaupt iets mee. Het werkt op allerlei andere lagen en maakt daar het verschil.

Voor deze reeks heb ik 7 opnames plus 1 bonus opgenomen, elke keer met en zonder muziek. Kijk maar wat jou bevalt en je per keer fijn vindt. Het is een verzameling healings die door de jaren heen zijn opgenomen tijdens mijn cursussen Spirited Solutions en Master Miracles. Bij elke meditatie zit een korte uitleg waar je hem voor kunt gebruiken en wat die doet. Het zijn pakketjes rust, opschoning en bekrachtiging.

Ik hope you enjoy them and that they serve you divinely perfectly at each time!

Liefs, Paula

p.s. Is het nodig alle 16 tracks (meer dan 5 uur aan healings) in deze volgorde tot je nemen? Nee, zeker niet. Voel welke tot je spreekt en begin daar mee. Dan volgt wanneer jij voelt dat je er naar wilt grijpen, vanzelf de volgende. Your impuls will serve you. Enjoy! X

Overzicht Healings


"Ik heb het je vaker gezegd, maar jij bent de enige bij wie ik niet in slaap val bij de meditaties. Bij de rest check ik uit of gaan mijn gedachten all over the place. Ze heerlijk en je heldere stem wérkt. Zo fijn!" ~ Krista Schrama, orthopedagoog .


"Ik heb je healings besteld! <3 Die heb ik nodig, Paula, komt precies at the right timing. Bij hobbels, die a part of life zijn, luister ik graag naar ze." ~ Hetty Norder, yoga teacher en ademwerk coach.


"Al wandelend luisterde ik naar Paula - haar hele fijne stem en prachtige woorden herinneren me weer aan alle spirituele lessen die ik van haar mocht leren. Dank je wel lieve Paula."
~ Hetty Norder, yoga teacher en ademwerk coach

Over Paula


Mijn naam is Paula Wormgoor en ik help gevoelige, oprechte Verderbewusten uit hun hoofd te komen en te wortelen in zelftrouw. In de zorgen kom je in tunnelvisie terecht. Het is mijn kracht om jou rust, vertrouwen, warmte en (jouw) wijsheid te brengen. Daarnaast deel ik mijn volle dosis opgewektheid en humor met jou.

Ik heb een ‘joy radar’ en leer anderen om authentieke joy based decisions te maken. Ik breek de boel weer open, fungeer als blokkade opruimer en richtingaanwijzer. Ik wijs je de weg naar moed, verzachting, je essentie en jezelf zijn.

Als lifecoach, zelftrouw expert, teacher en spiritueel mentor droom ik van een meer oprechte en vreugdevolle wereld waarin we onze grootste reason-of-being, joy and inner peace ervaren wanneer we eren waar we BLIJ van worden.  

Waarin we beseffen, all it takes is Being You and uplifting the world.

Ik help je via vreugde te navigeren naar zelftrouw en rust te vinden. Om te doen wat beter voelt, voor jou. Om je vrij te maken van de zwaarte. Om je te leren eren wie je werkelijk bent.

Ik geloof, dat goed voelen jouw hoogste prioriteit mag zijn. Want dat is wat jij wil. 

Jezelf zijn en je daarbij goed voelen. Un-aPaulagetically you ;-)

Ik geloof dat als je eert wie je werkelijk bent, er vanuit die plek de kloppende, authentieke, vreugdevolle oplossingen verschijnen die precies de bedoeling zijn voor jou én de wereld. Dan beloop je makkelijker het juiste pad. Het pad van jouw calling, op jouw unieke, verschilmakende manier. 

Ten diepste geloof ik dat we hier allemaal zijn met een prachtige reden en gift. En dat dit de tijd is waarin we wakker mogen worden voor de verborgen herinnering aan onszelf.

Krijg hier toegang tot de meditaties!


Voorbeeld Afspeellijst Healings


  Oude Hypnoses
Available in days
days after you enroll
  Zielactivatie
Available in days
days after you enroll
  Stuckness
Available in days
days after you enroll
  Geloven
Available in days
days after you enroll
  Vreugde
Available in days
days after you enroll
  Aantrekkelijkheid
Available in days
days after you enroll
  Seeing the bigger picture
Available in days
days after you enroll
  BONUS - Weerstand
Available in days
days after you enroll