Welkom bij Spirited Solutions Light * NLSpirited Solutions Light * NL is mijn upliftende Nederlandstalige signature online course waarin je gestaag kennis maakt en praktisch leert werken met 8 universele spirituele wetten. Zij zorgen voor meer rust in je hoofd, heldere richting, meer plezier, betekenis en connectie met je Ware Zelf in het dagelijks leven. 


Deze compacte en impactvolle online training is voor jou als je

-> je vertrouwen in het leven wilt laten groeien

-> een (vaag) verlangen hebt over wat je wilt, alleen je acties en gedachten blijven achter, er verandert niet veel.

-> gewoon jezelf wilt zijn en doen waar je blij van wordt maar je vraagt je af waarom dat - bij vlagen - zo zwaar en geblokkeerd kan voelen.

-> voelt dat je spirituele ontwikkeling onderdeel wil laten worden van je dagelijks leven, alleen je weet niet zo goed waar te beginnen en hoe de 'werking' van het Universum toe te passen in waar je tegenaan loopt. 

-> jouw geluk ervaart als een opgave en je vóelt dat de sleutel ligt in meer in lijn leven met je/de Essentie.

-> zo graag in een stroom van moeiteloosheid wilt stappen maar dat hapert steeds, er is iets wat jou tegenhoudt.

-> de wens hebt om blijer te worden en meer jezelf te zijn in je leven.

-> rondloopt met het gevoel al veel te hebben gedaan en aangekeken en nog steeds (weer!?) niet weet wat je wil en wie je bent.

-> niet langer meer wilt vastzitten in je hoofd en dan vaak mist of leeg vanbinnen voelen; je wil daar doorheen.

-> nieuwsgierig bent naar meer magie en wonderen in je leven ervaren

Wat is Spirited Solutions Light * NL?


In Spirited Solutions krijg je stap voor stap toegang tot een spirituele toolbox waarmee onzichtbare plafonds kunnen verdwijnen. Het gaat over Universele Wetten en je op weg helpen op manieren die je misschien nog niet eerder zo hebt ervaren (het is handig én ik verwacht dat je al wat aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording hebt gedaan).

Ik behandel 1 wet per module en leg je uit:

- wat de wet inhoudt

- hoe je hem herkent in de praktijk, je dagelijks leven

- wat dit dus betékent voor jou

- hoe je ermee kunt werken

- wat het je gaat opleveren.

Ik ga je veel informatie, voorbeelden en oefeningen bieden, zodat het een stuk makkelijker wordt om te kiezen voor een lichter perspectief. In Spirited Solutions gaat het om oplossingen ervaren waarvan je je misschien nog niet bewust was. Ze zitten in jou, zijn universeel en binnen handbereik. Innerlijke verkramping zal kunnen ontspannen en verdwijnen, waardoor als vanzelf je Ware Zelf meer de ruimte krijgt.

Het tempo bepaal je zelf. Je kunt de dingen rustig laten bezinken en in een ritme die bij jou past eigen maken en integreren, voordat het volgende erbij komt. Ik wil zéker niet het gevoel hebben dat op je tenen te gaat lopen vanwege een online programma, want dat wil ik ook niet :-). Voor diegenen die graag snel gaan, dat kan ook. I trust your capacity to absorb, integrate and temporize. Het kan een goede oefening zijn in overgave, gedulden en meegaan in de stroom van wat is en ergens bij blijven ;-)

Ik neem je met video, tekst, oefenbladen en healings aan de hand. Je perspectief zal verbreden en je keuzemogelijkheden zullen vergroten.


Ik heb deze training al 4 keer aan tientallen mensen als groep gegeven. De diepwerkende kracht van de opbouw, voorbeelden, inzichten en principes blows me away every time. Nu is de training toegevoegd aan mijn academy en vrij om in je eigen tijd en zo vaak je wilt te volgen. Maak kennis met (of wortel in) the Ways of the Universe."Ik zat vast in patronen terwijl al veel heb gedaan en niet zo goed kon zien waar nog ruimte in zat. De positieve begeleiding en kundigheid van Paula maakte dat ik hier voor koos.

Ik vind het heel toegankelijk en passend bij het leven van de dag. De wetten worden vertaald naar midden in het leven staan. Ik merk dat ik meer in flow met het leven ben, het geeft mij de tijd en focus op wat ik wil en wie ik ben. Het brengt mij dichterbij mezelf, trouwer aan mezelf, patronen doorbrekend.


Maar er komt ook meer mildheid. Ik zie sneller waar ik een breuk kan maken door een nieuwe weg in te slaan, ondanks dat ik al veel heb gedaan op spiritueel vlak.

Ik ben super blij met de training! Door het tijdspad ook heel goed toe te passen in een drukke periode. Super fijn!"


Hananja Riddersma

Pedagoog, trainer en coach bij Let's Grow Green

"Ik merk dat ik veel meer innerlijke rust ervaar, veel meer bij mijzelf ben en kom, langzaamaan gelukkiger word. Ik ben echt ok geworden met 'wat is' en 'wie ik ben'. Ik ging altijd jagend door het leven maar de cursus heeft me echt een halt toe geroepen zonder dat expliciet te doen. Onbewust ben ik bewust gaan leven. Het is echt zo fijn en ik merk dat ik nog meer wil:) 

Opvallend goed vind ik de oefenbladen en de podcasts met Q&A. Het raakt wat ik theoretisch leer, komt gelijk binnen en valt op zijn plek. 


Paula, Spirited Solutions is zo succesvol door de persoon die jij bent. Jij leert ons niet iets wat je ergens hebt gelezen en doorverteld. Jij leert ons, door de persoon die je bent, het leven op een andere, volledigere en meer liefdevolle manier te begrijpen en te omarmen. Jij ademt dit. Dat maakt dit programma zo succesvol.

Je hebt mij verleid me meer te gaan verdiepen in een wereld waar ik veel interesse in heb, wel gevoel bij heb, maar veel te weinig van wist. Ik vind het fijn dat je op mijn pad bent gekomen, voelt zo goed."


Renée 

Manager HR, NS Retail

"Ik maak echt grote stappen. Het is echt veel meer dan dingen die je misschien ook in een boek kan lezen. Paula's begeleiding, openheid en benaderbaarheid is super en ik geniet! Ik vind de vibe van de hele cursus erg bij mij passen. 


De healings vind ik fantastisch en zijn een essentieel onderdeel om het te voelen ipv dat het een theoretisch verhaal is. Na een paar weken merk ik heel veel veranderingen, ik heb een aantal blokkades opgeruimd, ik ben nog alerter op mijn ontwikkeling, ik ben rustiger. Ik word echt uitgedaagd maar op een manier die niet ontmoedigend is, ik ervaar steun en liefde.

Paula is ook zelf totaal niet beroerd om haar persoonlijke ervaringen te delen (via de podcasts) en dat maakt het heel krachtig.


Ik kan iedereen deze cursus aanraden. Elke euro dubbel en dwars waard."


Raymond Bassant

Business Analist

Spirited Solutions is voor jou als je hiernaar verlangt:


* Je bent nieuwsgierig en toe aan het vergroten van jouw kennis van spiritualiteit en hoe dit in het dagelijks leven eenvoudig een plek kan krijgen.

* Je wil je kennis van spiritualiteit en trouw worden aan jezelf verdíepen en gaan integreren (walk the talk)

*Je bent toe aan ruimte maken voor wat nieuws, iets wat beter voelt voor jou en authentiek is.

*Je wil ervaren hoe het leven makkelijker en magischer geleefd kan worden

*Je staat open om te groeien en meer je Ware Zelf te worden

*Je wil meer leven met het ritme van Universele Wetten en flow, omdat je voelt dat je Ziel daar naar verlangt.

Welkom


Lief mens, het gaat er niet om dat je nu niet al je best genoeg doet. Of hebt gedaan. Of denkt niet goed genoeg te zijn. 

Je doet alles naar beste kunnen en bent perfect zoals je bent.

Het gaat er om, dat er spirituele wetten en regels zijn die voor ons allemaal gelden waar jij, als je er geen weet van hebt, jezelf onbewust door remt.

SPIRITUELE WETTEN BESTAAN, OF JE ER NU WEET VAN HEBT OF NIET.

En als je ze wél weet, kun je een shift gaan merken in hoe je het leven ervaart en wat er voor mogelijk is.

Ze laten je ogen openen en je gaat meer zien en herkennen. Hierdoor kunnen dingen voor jou op een andere, meer wezenlijke manier gaan verschuiven naar makkelijker, authentieker, magischer en een lichter perspectief.

Alles veranderde voor mij toen ik kennis begon te nemen van spirituele wetten en ging zien wat dit in de praktijk voor mij betekent. Ik ging ermee experimenteren en volgens de wetten DOEN. Dit bracht mij op een diepere laag dichter bij mijn Ware Zijn en een opening, die mij levensgemak en vertrouwen bracht op een manier die ik niet eerder kende. De weg van Spirituele Intelligentie, Hart en Ziel.

Wil je leren stromen met je verlangens en wat is, in plaats van blijven hangen in blokkades en verlamming?

Wil je leren herkennen welke energetische wetten jij onbedoeld met voeten betreedt waardoor je onbewust de boel frustreert / blokkeert?

Met Spirited Solutions krijg je stap voor stap uitleg, inzicht en oefeningen over de werking van 8 Spirituele Wetten die ons deze hele tijd beïnvloeden, of we het nou weten of niet.

Dan kun je ze maar beter weten ;-) want als je er mee gaat werken dan zal je merken dat de dingen makkelijker gaan stromen, oplossen en duidelijk worden. Tegelijkertijd hebben deze wetten en de healings in deze cursus, een transformerende werking. Je leven gaat veranderen. De wetten gaan je op weg hélpen, in plaats van onwetend tegenhouden. Op weg naar jouw Eigen Weg. It's the law.
Zo ziet het er uit:


*Na betaling krijg je gelijk toegang tot de course en alle modulen. Je doorloopt deze in je eigen tijd. Je mag zo snel of langzaam gaan als je wilt. Nogmaals, I trust your capacity to absorb, integrate and temporize.

*Je gaat in elke module aan de slag door middel van wat er in de video's met uitleg is aangeraakt én de oefenbladen. Hier in wordt de theorie verder uitgelegd en gelinkt met de praktijk en jouw leven op dit moment. Je gaat in het dagelijks leven dit principe gelijk herkennen.

*In elke module zit een krachtige healing visualisatie. Hiermee worden onbewuste energetische blokkades weggehaald die rondom dit thema bij jou kunnen liggen. Deze meditaties werken onbewust en energetisch en zorgen voor subtiele shifts, opening en verzachting.

*Er zitten bijbehorende Q&A podcasts bij, die de stof echt optillen. Een flinke dosis Real Talk. Met persoonlijke verhalen, inbreng van anderen, verhelderende voorbeelden en extra oefeningen word de realiteit rondom deze wetten en de link met het dagelijks leven, geactiveerd.

*De hele cursus blijft voor jou beschikbaar om naar toe terug te keren en te herhalen.

*De oefenbladen, healings en de podcasts mag je downloaden voor eigen gebruik. Dit zijn hulpbronnen om naar toe terug te keren.

 

1 | Wet van Weerstand & Verzet

Hier leggen we de basis voor het door jou kunnen ontvangen van wat je wil en de lessen die nog komen. Als je weet hoe het principe van weerstand en blokkeren werkt, kun je het tegenovergestelde laten gebeuren: stromen en ontvangen. Ik laat je beginnen met verzachten en openstaan.

2 | Wet van Vreugde & Waardering

We pakken gelijk door met mijn specialiteit en favoriete onderwerp! Leren werken met vreugde als richtingaanwijzer. Dit is cruciaal voor het ophalen en ontvangen van informatie over je ware zelf en zend een nieuw signaal uit naar je systeem. 

3 | Wet van Aantrekkelijkheid

Deze wet is later doorgekomen en toegevoegd aan deze course. Het is de realisatie van de base-line-state of the Universe en het verklaart de aard van alle andere wetten. Wanneer je je realiseert dat we ten diepste gemaakt zijn om te gaan wat goed voelt voor jou, vallen alle andere principes op hun plek. Dit helpt je Mind de wetten en hun samenhang beter te begrijpen.

4 | Wet van Winst & Balans

Deze module gaat de diepte in met het lichter kunnen gaan zien en aannemen van je (levens)lessen, blokkades en tegenslagen. Deze manier van kijken, kan je wereld veranderen.

5 | Wet van Momentum & Ritme

Deze les gaat over meer leren stromen met het leven. Voor het ervaren van acceptatie en rust is het belangrijk om hier te gaan herkennen dat alles fases kent. Dit gaat over makkelijker door het leven bewegen.

6 | Wet van Vertrouwen

Je gaat vertrouwen gebruiken als ultieme motor voor kloppend ander gedrag. Dat is wat je wilt en inmiddels in module 5 bent gaan ervaren. Hier verdiepen we de werking van deze wet. Je communiceert meer (innerlijk) vertrouwen naar jezelf toe en om je heen.

7 | Wet van Intentie

In deze les laat ik je ontdekken wat voor een manifestatie power je in je hebt. Als je dichterbij je Ware Zelf komt, wil je ook gaan kiezen voor waar jíj in gelooft. Je neemt innerlijke besluiten die in de buitenwereld voelbaar zijn en zichtbaar worden.

8 | Wet van Eenheid

Je wordt beloond, je wordt gedragen én je hebt het de dingen zelf in de hand. Als je aan de binnenkant wat verandert, ga je dat aan de buitenkant merken. En omgekeerd :-) Alles is verbonden en er om je te helpen. Dit gaat over synchroniciteit omarmen en het begin van bewuste co-creatie, zoals het voor jou de bedoeling is. Je Ware Zelf voelen en makkelijker door het leven bewegen.

Stel dat

... jij van piekeren, mist en blokkeren naar stromen, lichter voelen en vertrouwen kon gaan, zoals dat voor jóu kloppend is?
... je ging bewegen richting meer jezelf zijn?
... je toe bent aan de volgende stap in jouw groei als mens, en dit een spirituele verdieping is?

Wil je dat het voelbaar gaat kloppen voor jou? Wil je wortelen in vertrouwen en kun je hier een boost in gebruiken... Ik help gevoelige verderbewusten, en iedereen die hier ook maar enigszins mee resoneert, trouw te worden en blijven aan zichzelf door middel van vergroot spiritueel bewustzijn. Zodat wat je hier komt doen zich gaat ontvouwen. Deze spirituele wetten brengen je MEER op aarde, meer IN je leven, en geven toegang tot keuzes vanuit JOUW kern. Het nieuwe perspectief geeft moed, ideeën en handvatten om het anders te doen. Spirited Solutions geeft je een ritme en routine om op een nieuwe laag verdieping en vrede te ervaren.

 

"Ik was bezig met mijn missie "to tune myself cristal clear', dichter komen bij 'mijn bedoeling', om dat vervolgens in de wereld te kunnen zetten, in werk. Ik ben meer dingen gaan zien en herinneren. Ik voel mij verbonden met iets groters, en dat was een wens van mij. Mijn zelfreflectie en zelfbewustzijn groeit.

Paula's combinatie van spiritualiteit en down to earth praktische kant, vind ik erg fijn. 

De video's maken het persoonlijker dan als het alleen maar oefenbladen zouden zijn. De meditaties zijn heel prettig en altijd rustgevend. Gewoon op je eigen moment luisteren werkt heel goed.

Ik kom steeds dichter bij mijzelf, meer afgestemd op mijn eigen trilling. Ik kan nog weleens in lage energie zitten, maar daar heb ik dan niet zo'n last van. Het doet me niet zoveel meer. Ik ben nu ergens op aangesloten of zo, ik voel mij gedragen door wat groters."


Inge Bobbink
Coach en eigenaar praktijk Landen in Jezelf"Het leven blijft met uitdagingen komen, maar ik kan er op een andere manier naar kijken en mijn verzet eerder loslaten. Wat ik bij jou heb geleerd, kan niemand me meer afnemen. Het is zo praktisch en alledaags toepasbaar. Ik kan er altijd weer naar teruggrijpen en het maakt veel uitdagingen een stuk behapbaarder en het leven lichter.

Als ik neig naar niet-helpende gedachten ben ik doorgaans veel beter in staat om voor andere gedachten te kiezen.


Ook kies ik veel bewuster voor vreugde. Het me niet energiek en happy voelen, was ook een soort gewoonte geworden. Een staat van zijn waar ik vertrouwd mee ben, maar zeker niet wie ik ten diepste wil zijn. Zeker niet wat ik als voorbeeld wil zijn en meegeven aan mijn kinderen.

Het lukt mij steeds beter om voor joy te kiezen en ik merk ook het positieve effect bij mijn kinderen.


Ik gun iedereen een Paula. Jouw Spirited Solutions zijn goud waard en maken de wereld een stukje mooier. 

Ik ben je heel dankbaar Paula.


Willemijn Damstra
Editor en vertaler

"Wat ben ik blij dat ik je ooit gevonden heb op LinkedIn! Was natuurlijk geen toeval… ;-)


Sinds ik met de modules bezig ben merk ik dat er echt meer ruimte is ontstaan om dingen te ervaren, voelen, bedenken (eigenlijk: langs zien komen) die ik anders wellicht gemist zou hebben. Dat gaat echt de kant op die ik graag wil, en waarvan ik vind dat ‘ie ook bij me past. Ik herken me daarin veel meer dan in die gesloten, in elkaar gedrukte oude ik. Fijn!


Ik merk dat ik mezelf vooral voor moet blijven houden dat het leven juist bedoeld is om vreugde te ervaren, om licht(er) te zijn, om van te genieten. Dat zit er echt niet ingebakken bij mij, en het helpt me dat je dat vaak benoemt. En ook dat ik er niet alleen voor sta, maar dat eigenlijk het hele universum daarop gericht is en me ook daarbij wil helpen, en dat ik het maar hoef te vragen!

De ‘opdrachten’ bij de wet van vreugde hebben echt meer vreugde opgeleverd.

Ik voel mij vaak gelukkig zonder reden. Het is zo fijn dat deze course gaat over dat het leuk en makkelijk mag gaan."


Jacqueline Beckers

Eigenaar Educared, slimmer leren


Example Curriculum

  Welkom
Available in days
days after you enroll
  Module 1 - De Wet van Weerstand & Verzet
Available in days
days after you enroll
  Module 2 - Wet van Vreugde
Available in days
days after you enroll
  Module 3 - Wet van Aantrekkelijkheid
Available in days
days after you enroll
  Module 4 - Wet van Winst
Available in days
days after you enroll
  Module 5 - Wet van Momentum
Available in days
days after you enroll
  Module 6 - Wet van Vertrouwen
Available in days
days after you enroll
  Module 7 - Wet van Intentie
Available in days
days after you enroll
  Module 8 - Wet van Eenheid
Available in days
days after you enroll

Schrijf je hier in en start vandaag.
Vind je weg terug naar licht en makkelijk.
6 dingen die jij je misschien afvraagt


Ik werk en/of heb andere trajecten die ik doe bij coach of psycholoog en twijfel daarom: een cursus erbij doen, is dat niet (te) tijds-intensief?

  • Nee, deze course is zo opgezet dat 'ie goed ergens 'bij' kan. Waarschijnlijk zul je merken dat het als een katalysator gaat werken in je andere processen. Het is niet de bedoeling dat Spirited Solutions je heel veel tijd kost, juist niet ;-) (en mag wel hoor!). Wel vraag ik de commitment dat de stof van 8 wetten de aandacht kan krijgen. In de praktijk betekent dit dat jij jouw commitment to Self eer aan doet. <3


Ik zit niet op Facebook of LinkedIn, is dat een probleem? Mis ik dan iets?

  • Nee, dat is helemaal geen probleem. Er is hier geen koppeling naar social media. Alles is hier te vinden en blijft staan in deze beveiligde online omgeving met jouw eigen toegangscode.


Ik heb al veel gedaan en aangekeken en losgelaten, of volg op dit moment een (coach)traject bij iemand anders. Voegt Spirited Solutions wel iets toe? 

  • Interessante vraag. Ik zal zeggen: Ja. In mijn ervaring heb ik eerlijk waar nog nooit iets ondernomen of gedaan dat werkelijk NIETS toegevoegde, duidelijker maakte, of voor mij in dat moment of daarna iets heeft betekent. Dat heeft te maken met de Wet van Vreugde, Wet van Aantrekkelijkheid en de Wet van Winst :-) Alles wat mijn interesse wekt en 'roept' heeft mij iets gebracht. Zelfs bij twijfel. En dan meestal wezenlijker of verrassender dan verwacht. Daar vertrouw ik inmiddels blind op.


Werkt dat wel echt, zo'n online programma? Komt het wel over of binnen?

  • Deze gedachten had ik in het verleden ook ;-). Ik kan daar weer uit ervaring eerlijk in zijn. Ik heb gemerkt dat sommige online dingen 'werken' en sommige wat minder. Dat heeft naar mijn mening te maken met twee dingen. 1) de zuiverheid van de energie en power van de persoon die het geeft, de intentie waarmee het gemaakt is - zie de reviews hierboven en hieronder over hoe anderen mijn online aanbod en dit programma ervaren - en 2) het vertrouwen in Divine Timing en Orchestration. You read it when you need it and you hear it when you're near it. Als vanuit pure interesse en een diepere wil deze stof aan je trekt en jij deze practice zo benadert, zal het gegarandeerd voor shifts, groei en heling gaan zorgen.


Omdat ik al ergens een traject of programma volg of onlangs heb gedaan, wordt Spirited Solutions erbij dan misschien een beetje teveel?

  • Hoe jij je belasting ervaart kan ik niet beoordelen, lief mens. Dit gaat over jóuw weg volgen, jouw impulsen en het vertrouwen dat dingen zich altijd aandienen om je te helpen. Neem je tijd, het mooie aan deze Light versie is, de course loopt niet weg. Pak hem erbij als je er weer ruimte voor hebt. Als het resoneert, iets jouw nieuwsgierig maakt, moet je hier zijn. Daar vertrouw ik inmiddels 100% op. Ik weet alleen dat de opzet, lichtheid en intensiteit van Spirited Solutions zo is ingericht, dat het de bedoeling is dat je je gaat richten op ontspanning, rust en vreugde. En dat de zwaardere dingen in je leven lichter en rijker gaan voelen. Kun je daar gedurende een paar maanden reminders, ritme en routine in gebruiken naast je andere activiteiten... then let's go! :-)


Kan ik in termijnen betalen?

  • Deze evergreen course kan helaas niet in termijnen betaald worden. Mocht dit voor jou echt een uitdaging vormen, neem dan contact met mij op zodat we kunnen kijken naar wat mogelijk is."Ik besloot mee te doen vanuit een individueel traject met Paula dat naar meer smaaktehoefde ik er niet over na te denken om hier aan deel te nemen. Ik heb veel vertrouwen in Paula.

Erg goed en prettig vind ik de opzet…elke keer wordt er een wet besproken. Hierdoor genoeg tijd om de stof te verwerken en ermee te gaan oefenen…voor mij landt het juist doordat er geen druk op zit.

Ik ben ontzettend dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen en gun iedereen zo’n mooie ontdekkingstocht."


Floor Koreman

Orthopedagoog Praktijk Buitengewoon

"Ik zag een mooie post op LinkedIn van Paula en dacht dit gaat over mij … Ik heb ook Soul Body Fusion bij Paula gedaan; in de combinatie met de Spirited Solutions training hoop ik dat alles nog beter beklijft.

Ik vind het prettig dat je het op je eigen tempo kan doen; dit is tegelijkertijd ook een valkuil …. Het vergt namelijk discipline ;-)

De podcasts en healings vind ik heel prettig. Jij hebt een fijne stem voor de healings. Ik merk dat ik veel meer opmerkzaam ben op hoe ik me voel en denk na over wat ik wel en niet doe, de automatische piloot wordt doorbroken.

Ik vind dit een heel mooie manier van een training volgen. Jouw energie is mooi en voelt goed." 


Henriette Bakker

"Ik vind dit meer een online beleving, dan een cursus als zoveel anderen. Ik maak een hele groei door en dan op bewust en onbewust niveau. De healings met theorie vind ik erg leuk. En de passie die je aan de dag legt om dingen uit te leggen is heel fijn. Net als je persoonlijke touch van eigen ervaringen is zeer verrijkend. 

Ik vind deze cursus heel veel waard, je kan er wel ruim boven de €2000,-  voor vragen. Juist de aantrekkelijke prijs maakt dit een trekker voor de mensen die iets willen doen aan persoonlijke groei of online uitproberen, maar het niet zo snel aan zichzelf zouden uitgeven.

Dankjewel voor al je mooie inzichten, je eerlijkheid, je kwetsbaarheid. Blijf zo doorgaan. Ik word erg blij van je."


Hanneke van Velthooven

Student en moeder

Over Paula


Over Paula en wat anderen over mij zeggen

"Paula raakt. Haar filmpjes en teksten laten voor mij een mens en professional samen komen. Op een heel laagdrempelige, liefdevolle, veilige en zeer kundige manier mijn wakkert ze mijn bewustwordingsproces aan. Een verademing, als je al vaker hebt mogen meemaken, dat zg. deskundige(n) wellicht de kennis en kunde hebben, dit helaas niet weten over te brengen. 

Chapeau 👏 en dank je wel Paula, voor je inspiratie en het aanreiken van mijn grootste leermoment: Simpel en doeltreffend gaan prima hand in hand 👍. Dus: Ben je op zoek naar iemand, die een pad, wellicht bezaaid met kleine/grote stenen, hobbels en (val)kuilen en meer van dit soort ongein, tijdelijk samen met je wilt bewandelen, om je aansluitend vanuit je eigen kracht en in vertrouwen, los te laten, dan wens ik jou van harte Paula aan je zijde toe." Jet Eisank - docent en coach

"Paula maakt iets wat zwaar kan voelen licht en behapbaar. Daardoor kreeg ze mij op een makkelijk manier in de actiestand. Heel prettig. Daarnaast vond ik 't fijn dat Paula mij ook meenam in haar proces, dat maakt haar zeer toegankelijk en is de kennis de ze overbrengt doorleefd. Kortom: een prettig, warm mens die binnen no time weet wat er nodig, de vinger op de zere plek legt en raakt." Saakje Bakker - Spreekmoed coach en bedrijfskundige verwonderaar

"Paula daagt uit om anders te kijken en luisteren waardoor jezelf een passende oplossing vind waar je letter- en figuurlijk van opknapt. Haar energie is aanstekelijk en doet je zelfs online bewegen of even stil staan. Een ervaring om nog lang van te genieten." Wouter Weber - Geluidspecialist

Ja ik ben nieuwsgierig en ready!